Τι Προσφέρουμε

Ξεναγήσεις

Ξεναγήσεις στην Δήμο Μετεώρων-Καλαμπάκας, στο Δήμο Τρικκαίων, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στις Ιερές Μονές των Μετεώρων

Εργομετρική Αξιολόγηση

Εργομετρική αξιολόγηση,σε όλους τους συμμετέχοντες,σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλία

Διαμονή-Διατροφή

Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, και πλήρη διατροφή και προπόνηση σε εξωτερικό χώρο στους βράχους των Μετεώρων.

Η Ιστορία μας

Ο πυρήνας του Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ αποτελεί αδιαμφισβήτητα φυτώριο για την ενίσχυση των εθνικών ομάδων πάλης, με τα 10 τμήματα υποδομής που έχει δημιουργήσει αλλά και τις ακαδημίες του σωματείου, οι οποίες απαρτίζονται από πλήθος παιδιών. Η διοίκηση και οι προπονητές βρίσκονται κοντά στα νέα παιδιά και κάνουν προσπάθειες ώστε να τα φέρουν σε επαφή με το άθλημα της πάλης και τον αθλητισμό, έχοντας την υποστήριξη των γονιών τους αλλά και των δημοτικών αρχών της πόλης. Η όλη προσπάθεια άρχισε να αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε από την μαζική συμμετοχή των παιδιών στα τελευταία εννιά παιδικά τουρνουά πάλης (2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016 που έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων (με περισσότερα από 300 παιδιά στο καθένα).

Το METEORA WRESTLING ACADEMY, έχει ως σκοπό να γίνει θεσμός για την πόλη των Τρικάλων. Διοργανώνεται για 1η φορά, από τον Α.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ,και το Κ.Ε.Α.Π. υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.), και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων, του Δήμου Καλαμπάκας, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου .Θεσσαλίας Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός-γιορτή, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με το άθλημα της πάλης. Ευελπιστούμε στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, καθώς θα παρεβρεθεί η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΗΣ, και αθλητές παγκοσμίου φήμης από διάφορες χώρες. Στόχος μας είναι να γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον χώρο της πάλης, διαφημίζοντας έτσι το Νομό αλλά και προβάλλοντας την αθλητική κουλτούρα του τόπου μας!


Η Φιλοσοφία μας


Βελτίωση βασικών τεχνικών του αθληματος

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης

Τακτική του αθλήματος

Διαγωνισμοί τεχνικής επιδεξιότητας

Αγώνες και μίνι πρωτάθλημα (Ατομικό – Ομαδικό)

Video ανάλυση τεχνικών του αθλήματος

Φιλοσοφία του αθλήματος

Αγωνιστική ψυχολογία

Αθλητική διατροφή

Ολυμπιακή παιδείαΣεμινάρια Προπονητών


Διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του METEORA WRESTLING ACADEMY:

1. σεμινάριο προπονητών ΠΑΛΗΣ

2. σεμινάριο προπονητών GRAPPLING

Σκοπός των σεμιναρίων, είναι η συμμετοχή και η εκπαίδευση προπονητών και προπονητριών ΠΑΛΗΣ και GRAPPLING (Ελλήνων και αλλοδαπών).