Παροχές

Διεθνές Τουρνουά Πάλης

where can i buy accutane from Διοργανώνεται στo buy Pregabalin 75 mg capsule Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας στις 30 Ιουνίου - 01 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY - 1ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης με συμμετοχή αθλητών/ τριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, ηλικίας 10- 17 ετών (γεννηθέντες 2001-2008). Σκοπός του τουρνουά, είναι η γνώση του αθλήματος μέσω τέτοιων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν τόσο στην αναγκαία εισροή νέων μικρών παιδιών στην πάλη, όσο και την μακρόχρονη παραμονή τους σ΄ αυτό, αλλά και στην κοινωνική διείσδυση του αθλήματος.

Προπονήσεις

go here Στο πλαίσιο του Meteora Wrestling Academy πραγματοποιούνται προπονήσεις στην ελληνορωμαϊκή και ελευθέρα πάλη και συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 10 - 17 ετών (γεννηθέντες 2001-2008). Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται από διακεκριμένους προπονητές πάλης από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαμπάκας. Κύριος στόχος των προπονήσεων είναι η βελτίωση της τεχνικής, της τακτικής, της φυσικής κατάστασης και της αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών.

Εργομετρικός Έλεγχος

Μέσα στις παροχές του Meteora Wrestling Academy – International Model Camp είναι και ο Εργομετρικός Έλεγχος όλων των συμμετεχόντων αθλητών. Ο εργομετρικός έλεγχος πραγματοποιείται με σύγχρονες τεχνολογικές-επιστημονικές μεθόδους από ένα επιτελείο εκλεκτών επιστημόνων του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με επιστημονικό υπεύθυνο το Δρ. Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μετά την πραγματοποίηση των μετρήσεων και τη συλλογή των δεδομένων, τα αποτελέσματα αξιολογούνται και συγκρίνονται με νόρμες – ενδεικτικές τιμές που χρησιμοποιούνται ευρέως σε νεαρούς παλαιστές. Στη συνέχεια δημιουργείται μια «έκθεση αξιολόγησης» για κάθε δοκιμαζόμενο που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων, καθώς και σχόλια, συστάσεις και οδηγίες με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης του αθλητή.

Εκδηλώσεις

Το Meteora Wrestling Academy πλαισιώνεται από μια σειρά εκδηλώσεων που εντάσσονται στο τρίπτυχο αθλητισμός-πολιτισμός-εθελοντισμός τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης,. Σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αθλητισμού, πολιτισμού και εθελοντισμού με την ενεργή συμμετοχή των αθλητών σε αυτές τις εκδηλώσεις. Επιπλέον απώτερος στόχος η αλληλογνωριμία, ώστε να έρθουν κοντά στην τοπική κοινωνία και να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα.

Τοπική Ιστορία-Πολιτισμός-Θεματικές βραδιές

Οι συμμετέχοντες του Meteora Wresstling Academy – International Model Camp έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής με διάφορες επισκέψεις, όπως στους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων, το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο και το μεγαλύτερο μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα μετά το Άγιο Όρος. Επισκέπτονται επίσης τα Τρίκαλα, τη γενέτειρα του θεού της ιατρικής Ασκληπιού, την ακρόπολη των Τρικάλων, το βυζαντινό Κάστρο, την παλιά πόλη – Βαρούσι και το Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη του μεγαλύτερου Έλληνα λαϊκού δημιουργού, όπου φιλοξενείται με το δίδυμο οθωμανικό λουτρό στις παλιές φυλακές των Τρικάλων.
.

Διαμονή-Διατροφή

Οι συμμετέχοντες στο Meteora Wrestling Academy διαμένουν στις σύγχρονες και πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Famisi Eden Hotel στην Καλαμπάκα σε δίκλινα-τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με πλήρες πρόγραμμα διατροφής (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό). Κρατήσεις μέσω της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση λόγω συγκεκριμένης διαθεσιμότητας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πρακτική Εφαρμογή του Διεθνούς Κανονισμού Πάλης

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες από καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους διαιτητές αγώνων πάλης με πρακτική εφαρμογή του διεθνούς κανονισμού πάλης και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις τεχνικές τους υπό την καθοδήγηση των έμπειρων διαιτητών.