Παροχές

Διεθνές Τουρνουά Πάλης

http://allweatherfencing.com/?_escaped_fragment_= Διοργανώνεται στo click Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας στις 30 Ιουνίου - 01 Ιουλίου 2018 το METEORA WRESTLING ACADEMY - 1ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης με συμμετοχή αθλητών/ τριών ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, ηλικίας 10- 17 ετών (γεννηθέντες 2001-2008). Σκοπός του τουρνουά, είναι η γνώση του αθλήματος μέσω τέτοιων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που στοχεύουν τόσο στην αναγκαία εισροή νέων μικρών παιδιών στην πάλη, όσο και την μακρόχρονη παραμονή τους σ΄ αυτό, αλλά και στην κοινωνική διείσδυση του αθλήματος.

Προπονήσεις

source link Καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων με τους καλύτερους προπονητές – εκπαιδευτές απ΄ όλο τον κόσμο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν βελτίωση της τεχνικής και της τακτικής, της φυσικής κατάστασης, της αγωνιστικής συμπεριφοράς, κτλ.

Εργομετρικός Έλεγχος

Κατά τη διάρκεια του «METEORA WRESTLING ACADEMY - International model camp 2018», έμπειροι επιστήμονες από το Εργαστήριο Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιστημονικό υπεύθυνο το Δρ. Βασίλη Γεροδήμο, Αναπληρωτή Καθηγητή Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιήσουν εργομετρική αξιολόγηση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδηλώσεις

Πριν την έναρξη των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας. Κατά τη διάρκεια της τελετής θα γίνουν χαιρετισμοί από τους διοργανωτές, παρουσίαση του προγράμματος και των εισηγητών – προπονητών του camp, των χορηγών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, του δρώμενου «Η Ιστορία της πάλης επί σκηνής» και τοπικών παραδοσιακών χορών.

Τοπική Ιστορία-Πολιτισμός-Θεματικές βραδιές


◦ Ξεναγήσεις στο Δήμο Μετεώρων (Καλαμπάκα, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ιερές Μονές Μετεώρων) και στο Δήμο Τρικκαίων (Τρίκαλα, Ακρόπολη - Φρούριο, Ασκληπιείο, Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη, Παλιά πόλη-Βαρούσι).
◦ Προπόνηση σε φυσικό περιβάλλον (ΜΕΤΕΩΡΑ).
◦ Θεματικές Βραδιές : Κινηματογραφική βραδιά, μουσική βραδιά, χορευτική βραδιά, βραδιά προβολής τοπικής κουλτούρας σε συνεννόηση με τις εθνικές αποστολές . .

Διαμονή-Διατροφή

Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει στο Famissi Eden Καλαμπάκας, σε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό φαγητό.

Κρατήσεις μέσω της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στους αγώνες. Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτηση λόγω συγκεκριμένης διαθεσιμότητας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πρακτική Εφαρμογή του Διεθνούς Κανονισμού Πάλης

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκπροσώπησης της διαιτησίας, όλες οι ομάδες εκτός Ελλάδας άνω των δέκα αθλητών δικαιούνται να έχουν στην αποστολή τους έναν διαιτητή της εθνικότητάς τους. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής (80€) και αμοιβής (50€) καλύπτει η διοργάνωση.